Utstillere på messen 2015

- listen oppdateres fortløpende.

-------------------------------------------------UTSTILLERE 2015 

Timeout Travel tilrettelegger og organiserer messer, reiser, arrangement/events, kurs- og konferanser i både inn- og utland. Vi skreddersyr ditt arrangement eller din reise og tilpasser våre produkter dine behov og ønsker. Service og fleksibilitet både i planleggingsfasen og i forbindelse med gjennomføringen av arrangement og reiser er våre viktigste suksessfaktorerRamsvik frisør er Hordalands største frisørbedrift med 7 avdelinger i regionen. Vår kjærlighet til frisørfaget går igjen i alt vårt arbeid - derfor kurses våre medarbeidere mange ganger årlig i de siste moter, trender og teknikker. Våre kunder skal oppleve kvalitet og førsteklasses kundeservice i alle sine møter med oss.

Ramm av Ramsvik er siste tilskudd på Ramsvik-stammen; et trendy konsept som retter seg mot mote- og kvalitetsbevisste kunder. På samme måte som i alle Ramsvik - salongene er kvalitet, individuell service og faglig fokus viktigst for oss. Derfor kommer våre kunder stadig tilbake.

Kevin.Murphy er en fashion fokusert linje av profesjonelle hårprodukter, skapt av den anerkjente session stylisten Kevin Murphy

For Davines betyr kvalitet å ha friheten til å skape de aller beste produkter til frisøren og på samme tid ha fokus og respekt for mennesker og miljø

Brain Food er et nytt produkt som Radisson Blu Hotels har utviklet til møter og konferanser. Produktet bidrar til å sikre at alle møtedeltakere er friske og opplagte hele veien gjennom et arrangement. Vi serverer mat som sørger for et stabilt blodsukkernivå og som gir optimal næring til hjernen, slik at du får opplagte møtedeltakere med høy hjerneaktivitet og reaksjonsevne. De siste årenes forskning har vist at riktige næringsmidler, på riktige tidspunkter, betyr bedre innlærings- og konsentrasjonsevne, kortere reaksjonstid og til og med lavere stressfølelse.

Maria Åkerberg

Økologisk hudpleieserie utviklet og produsert i Sverige for nordiske forhold / hud. Maria Åkerberg produserer 100 % naturlige produkter med sterkt fokus på innhold. Serien dekker hele familiens behov med alt fra baby-, hår-, hud- og kroppspleie, solbeskyttelse og makeup. Føres kun i hudpleiesalonger og hos frisører(makeup og hår).

Akademikliniken, tidligere Ellipse Klinikken, er Nordens største innen estetiske og plastikkirurgiske behandlinger. I Bergen har vi holdt til i Strandgt 3 siden 1998. Vi er til for våre kunder, deres behov og ønsker. Derfor har vi et bredt behandlingstilbud - alt fra laser behandlinger av sprengte blodkar, pigmenter, hår, hud og acne, til medisinske kremprogram, avansert hudpleie  og injeksjonsbehandlinger. Vi er autorisert Restylane Clinic, og størst i Bergen på Restylane og Botox behandlinger, der våre behandlere er på Spesialist nivå.

Hos oss får du et naturlig resultat i trygge hender.

Besøk oss på www.akademikliniken.no eller vår blogg www.akbloggen.no

Total Body Laser er en hud og laserklinikk i Bergen. Vi spesialiserer oss på ikke-kirurgiske kosmetiske behandlinger; som for eksempel injeksjoner for rynkefjerning, leppe-forstørrelse og  ulike laser behandlinger som fjerning av sprengte blod kar, couperose, pigment fjerning, fjerning av tatoveringer og permanent hårfjerning med diodelaser. Vårt mål vil alltid være å gi kundene de beste kosmetiske behandlingene på markedet, men samtidig også  være konkurransedyktige på priser. Våre behandlere har flere års erfaring og vil alltid være oppdatert med utdanning og kursing innenfor faget. Vi tilbyr kun behandling med det nyeste  og beste innen lasermaskiner til våre behandlinger. 

Mer info på www.totalbodylaser.no eller facebook.com/totalbodylaser

Hos oss får du behandling av autorisert helsepersonell med lang erfaring som brenner for faget sitt. Vår lidenskap og spesialisering gjør at du får den beste og mest oppdaterte metoden som finnes på markedet idag!
Frøken Dings har som eneste klinikk i Bergen, spesialisert seg kun på rynkebehandling. Vi tilbyr våre kunder det nyeste innen rynkereduksjon med Botox og Restylane og medisinske peelinger.

Moroccanoil er den nyskapende og ledende aktøren innen hårprodukter med arganolje.Moroccanoil har skapt revo-lusjonerende hårprodukter for styling, finishing og pleie med garanterte resultater.

I flere hundre år har marokkanske kvinner tradisjonelt brukt arganolje for å pleie hår og negler, og for å motvirke slitasje fra vær og vind. Arganolje finnes i alle produktene.

Arganolje er en fantastisk gave fra naturen som kun finnes i det sør-vestlige Marokko, og som er en kraftig antioksidant, UV-beskytter og nøytraliserer frie radikaler. På grunn av det høye innholdet av antioksidanter, fornyer arganolje cellestrukturen på en naturlig måte, øker hårets elastisitet og gir glans til tørt og livløst hår.P&G Salon Professional tilbyr ikoniske varemerker som passer perfekt sammen og bidrar til å oppfylle alle kunders skjønnhetsbehov.

Billedresultat for memira logo

Memira tilbyr synskirurgi og behandler alle former for synsfeil : nærsynthet, langsynthet, skjeve hornhinner og alderssyn.
Memira har 11 klinikker i Norge i tillegg har vi klinikker i Sverige, Danmark og Finland. Vi tilbyr høy grad av service, tilgjengelighet og trygghet.
En forundersøkelse hos oss gir deg svar på om du kan behandles, og hvilken metode som passer deg og dine øyne best.

Vi er en innovativ folkehelseaktør med bred fagkompetanse og en integrert leverandørkjede innen bedriftshelse og trening, forebygging og behandling.
I Norge består virksomheten av 40 bedriftshelsekontorer og 53 treningssentre, samt spesialistsenteret  NIMI (Norsk Idrettsmedisinsk institutt) i Oslo. 

Vi bidrar til:

  • Verdiskaping i form av økt produktivitet og styrket økonomi for bedrifter.
  • Reduserte helsekøer og sparte midler for samfunnet.
  • Bedre helse og økt livskvalitet for folk flest.
Hjem lenke

Teres Bergen har plastikkirurger og personell med lang erfaring, som med sine høye kvalitetskrav gjør inngrepene sikre og resultatene gode og forutsigbare.
Hos Teres Bergen strekker vi oss enda lengre for at du skal få den aller beste opplevelsen!

logo

Et nytt konsept for sunn livsstil endelig i Norge! 

Studio Figura fremmer en sunn livsstil. Våre oppstrammende og slankende behandlinger gir et effektivt vekttap og hjelper å forme kroppen etter ditt eget ønske. 
Vi bruker Roll Shaper maskiner for å gi deg en oppkvikkende lymfemassasje av hele kroppen.

TA GREP OM DIN EGEN HELSE
Renser kroppen innvendig, forbedrer blodsirkulasjon, gir energi-overskudd, forbedrer søvnskvalitet, man går ned i vekt, slanker bort centimeter, bli kvitt cellulitter, kom i form etter fødselen, regulerer fordøyelsessystemet, reduserer strekkmerker, forbedrer huden din, reduser vannansamling og forbedrer muskulatur.

        Arrangørene:
       

        

     
         

      Hovedsamarbeidspartnere:

      
       
         

       
             KOMMER!

          Total Body Laser
         Maria Åkerberg
  

    Moroccanoil

        

             WELLA HOME
           
           

        Hjem lenke

              logo         Se alle utstillere:  

 

Argo Start © - levert av Argo Internett AS